1.ANADAL : MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK 
2.ANADAL : GIDA MÜHENDİSLİĞİ

 

DERS KODU DERS ADI Z/S Kredi Ders Lab
GID 111E Int. to Food Eng. and Ethics Z 3 3 0
GID 211E Mass and Energy Balances Z 3 3 0
GID 221E Food Chemistry Z 3 3 0
GID 204E Momentum Transfer Z 3 3 0
GID 224 Gıda Toksik.,Kontamin.&Katk. Z 3 3 0
GID 212 Termodinamik Z 4 4 0
GID 331E Food Eng. Unit Operations I Z 3 3 0
GID 341 Isı Aktarımı Z 3 3 0
GID 351 Kütle Aktarımı Z 3 3 0
GID 324E Food Safety, Sanitat.&Preserv. Z 3 3 0
GID 322 Gıda Müh. Temel İşlemler II Z 3 3 0
GID 332 Gıda Mühendisliği Laboratuarı Z 2 0 4
GID 421E Food Technology Z 3 3 0
GID 4901E Food Engineering Design I Z 4 3 2
GID 433 Gıda Kalite Kontrol Lab. Z 2 0 4
GID 441 Proses Kontrol Z 3 3 0
GID 424 Gıda Kalite Kontrol Z 3 3 0
GID 4902 Gıda Mühendisliği Tasarımı II Z 4 2 4
GID 450 Gıda Müh. Özel Konular Z 3 0 6
TOPLAM KREDİ 58