1.ANADAL : MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE
GENETİK 2.ANADAL : GIDA MÜHENDİSLİĞİ |
DERS KODU | DERS ADI | Z/S | Kredi | Ders | Lab |
GID 113E | Int.to Food Eng. and Ethics | Z | 2 | 2 | 0 |
GID 216E | Mass and Energy Balances | Z | 3 | 3 | 0 |
GID 223E | Food Chemistry | Z | 3 | 3 | 0 |
GID 204E | Momentum Transfer | Z | 3 | 3 | 0 |
GID 224 | Gıda Toksik.,Kontamin.&Katk. | Z | 3 | 3 | 0 |
GID 214 | Termodinamik | Z | 3 | 3 | 0 |
GID 331E | Food Eng Unit Operations I | Z | 3 | 3 | 0 |
GID 341 | Isı Aktarımı | Z | 3 | 3 | 0 |
GID 351 | Kütle Aktarımı | Z | 3 | 3 | 0 |
GID 312E | Food Microbiology II | Z | 3 | 3 | 0 |
GID 322 | Gıda Müh. Temel İşlemler II | Z | 3 | 3 | 0 |
GID 332 | Gıda Mühendisliği Laboratuarı | Z | 2 | 0 | 4 |
GID 421E | Food Technology | Z | 3 | 3 | 0 |
GID 306E | Food Plant Design & Economics | Z | 3 | 3 | 0 |
GID 4901E | Food Engineering Design I | Z | 4 | 3 | 2 |
GID 433 | Gıda Kalite Kontrol Lab. | Z | 2 | 0 | 4 |
GID 409 | Proses Kontrol | Z | 2 | 2 | 0 |
GID 424 | Gıda Kalite Kontrol | Z | 3 | 3 | 0 |
GID 4902 | Gıda Mühendisliği Tasarımı II | Z | 4 | 2 | 4 |
TOPLAM KREDİ | 55 |