1.ANADAL : ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ
2.ANADAL : GIDA MÜHENDİSLİĞİ

DERS KODU DERS ADIZ/S Kredi Ders Lab
KIM 104 Organik Kimya Z 3 3 0
KIM 104L Organik Kimya Lab. Z 1 0 2
GID 211E Mass and Energy Balances Z 3 3 0
GID 221E Food Chemistry I Z 3 3 0
GID 212 Termodinamik Z 4 4 0
GID 232 Gıda Kimyası II Z 3 3 0
GID 311 Gıda Mikrobiyolojisi I Z 3 3 0
GID 321 Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuvarı Z 1,5 0 3
GID 331E Food Eng.Unit Operations I Z 3 3 0
GID 341 Isı Aktarımı Z 3 3 0
GID 351 Kütle Aktarımı Z 3 3 0
MAT 271 Olasılık ve İstatistik Z 3 3 0
GID 312 Gıda Mikrobiyolojisi II Z 3 3 0
GID 322 Gıda Müh. Temel İşlemler II Z 3 3 0
GID 332 Gıda Mühendisliği Laboratuvarı Z 2 0 4
.

Seçime Bağlı Ders-MT(6.yy)

S 3 3 0
GID 411E Food Eng. Design I Z 3 3 0
GID 421E Food Technology Z 3 3 0
GID 441 Proses Kontrol Z 3 3 0
GID 422 Gıda Kalite Kontrol Z 2 2 0
GID 432 Gıda Kalite Kontrol Laboratuvarı Z 1,5 0 3
.

Seçime Bağlı Ders-MT(7.yy)

S 3 3 0
GID 402 Gıda Mühendisliği Tasarımı II Z 3 1 4
.

Elective-MT(8.yy)

S 3 3 0
GID 492 Bitirme Çalışması Z 3 0 6
TOPLAM KREDİ69

NOTLAR

1) Çevre Mühendisliği Programında (TB) grubundaki KIM 205 Organik Kimya dersini başarmış olmak koşuluyla KIM 104 ve KIM 104L Organik Kimya ve Organik Kimya Labı derslerinden muaftır.

2) Çevre Mühendisliği Programında (TB) grubundaki CEV 114 İstatistik dersini başarmış olmak koşuluyla MAT 271 Olasılık ve İstatistik dersinden muaftır.