1.ANADAL : KİMYA 
2.ANADAL : GIDA MÜHENDİSLİĞİ

 

DERS KODU DERS ADI Z/S Kredi Ders Lab
GID 216E Mass and Energy Balances Z 3 3 0
GID 223E Food Chemistry Z 3 3 0
GID 204E Momentum Transfer Z 3 3 0
GID 224 Gıda Toksik.,Kontamin.&Katk. Z 3 3 0
GID 226E Microbiology Z 2 2 0
GID 331E Food Eng Unit Operations I Z 3 3 0
GID 311 Gıda Mikrobiyolojisi I Z 3 3 0
GID 323 Gıda Mikrobiyolojisi Lab. Z 2 0 4
GID 341 Isı Aktarımı Z 3 3 0
GID 351 Kütle Aktarımı Z 3 3 0
GID 312E Food Microbiology II Z 3 3 0
GID 322 Gıda Müh. Temel İşlemler II Z 3 3 0
GID 332 Gıda Mühendisliği Laboratuarı Z 2 0 4
GID 421E Food Technology Z 3 3 0
GID 306E Food Plant Design & Economics Z 3 3 0
GID 4901E Food Engineering Design I Z 4 3 2
GID 433 Gıda Kalite Kontrol Lab. Z 2 0 4
GID 409 Proses Kontrol Z 2 2 0
GID 424 Gıda Kalite Kontrol Z 3 3 0
GID 4902 Gıda Mühendisliği Tasarımı II Z 4 2 4
GID 408E Statistical Methods Z 3 2 0
TOPLAM KREDİ 60