1.ANADAL : KİMYA MÜHENDİSLİĞİ
2.ANADAL : GIDA MÜHENDİSLİĞİ

 

DERS KODU DERS ADI Z/S Kredi Ders Lab
GID 221E Food Chemistry I Z 3 3 0
GID 222E Microbiology Z 3 3 0
GID 232E Food chemistry II Z 3 3 0
GID 311E Food Microbiology I Z 3 3 0
GID 321E Food Microbiology I Lab. Z 1,5 0 3
GID 312E Food Microbiology II Z 3 3 0
GID 322E Food Eng.Unit Operations II Z 3 3 0
GID 332E Food Engineering Laboratory Z 2 0 4
6th Smstr Elective Course (MT) S 3 3 0
GID 421E Food Technology Z 3 3 0
7th Smstr Elective Course (MT) S 3 3 0
GID 422E Food Quality Control Z 2 2 0
GID 432E Food Quality Control Lab. Z 1,5 0 3
8th Smstr Elective Course (MT) S 3 3 0
GID 492E Graduation Project Z 3 0 6
TOPLAM KREDİ 40

NOTLAR

1) GID 222 Mikrobiyoloji dersinden kendi programındaki BIO 214-Mikrobiyoloji veya BIO 224-Moleküler Biyoloji derslerinden birini almış ve başarmış olmak koşuluyla muaftır.

2) 7.yy Seçime Bağlı-MT gruptan kendi anadalından seçimli olan KMM 424-Biyoteknolojik Uygulamalar veya BIO 302E-Fundamentals of Biotechnology derslerinden birini almış ve başarmış olmak koşuluyla muaftır.

* Bu muafiyetlerden yararlanıldığı takdirde toplam 40 kredi olan ders yükü 34 krediye düşmektedir.

ÇAP Senato Uygulama Esaslarının 10.maddesine göre "ÇAP öğrencisinin ikinci anadal programından alacağı dersler 36 krediden az olamaz".Şartlı muafiyetlerden dolayı ikinci anadaldan alınan derslerin toplam kredisi 36 kredinin altına düştüğünde,öğrenci ikinci anadal TM veya MT grubu seçime bağlı derslerden gerekli kadarını alıp,ikinci anadalda aldığı toplam krediyi en az 36 krediye yükseltmelidir.