+90 212 365 78 00-99 (100 hat)
Gıda Müh. Ders Planı
2017-2018 / Güz ile 2021-2022 / Güz Dönemleri Arası
7.yy Seçime Bağlı Ders (MT)
Ders Kodu | Ders Adı | Kredi | Ders | Uyg. | Lab. | AKTS |
GID 314 | Duyusal Analiz | 3 | 3 | 0 | 0 | 4 |
GID 316 | Gıda Ambalajlama | 3 | 3 | 0 | 0 | 4 |
GID 318 | Gıda Blşnlerinin Fnksyl Özell. | 3 | 3 | 0 | 0 | 4 |
GID 413 | Biyoteknoloji | 3 | 3 | 0 | 0 | 4 |
GID 415 | Soğukta Saklama Teknolojisi | 3 | 3 | 0 | 0 | 4 |
GID 416E | Shelf Life of Foods | 3 | 3 | 0 | 0 | 4 |
GID 417 | Hububat Teknolojisi | 3 | 3 | 0 | 0 | 4 |
GID 418E | Biochem.Chan.During Food Proc. | 3 | 3 | 0 | 0 | 4 |
GID 419E | Enzymes in Food Production | 3 | 3 | 0 | 0 | 4 |
GID 438 | Coğrafi İşaretlerin Korunması | 3 | 3 | 0 | 0 | 4 |