+90 212 365 78 00-99 (100 hat)
Gıda Müh. Ders Planı
2021-2022 / Güz Dönemi Sonrası
6.yy Seçime Bağlı Ders (MT)
Ders Kodu | Ders Adı | Kredi | Ders | Uyg. | Lab. | AKTS |
GID 337E | Lipid Chemistry and Technology | 2 | 2 | 0 | 0 | 4 |
GID 338E | Physical&Func.Prop.Food Mater. | 2 | 2 | 0 | 0 | 4 |
GID 339E | Production of Food Ingredients | 2 | 2 | 0 | 0 | 4 |
GID 442E | Sustainable Food Production | 2 | 2 | 0 | 0 | 4 |
GID 443 | Biyosistem. Teknogirişimcilik | 2 | 2 | 0 | 0 | 4 |
GID 456 | Duyusal Analiz | 2 | 2 | 0 | 0 | 4 |
GID 457 | Gıda Ambalajlama | 2 | 2 | 0 | 0 | 4 |
GID 457E | Food Packaging | 2 | 2 | 0 | 0 | 4 |
GID 458 | Gıda Blşnlerinin Fnksyl Özell. | 2 | 2 | 0 | 0 | 4 |
GID 459 | Biyoteknoloji | 2 | 2 | 0 | 0 | 4 |
GID 460E | Cold Storage Technology | 2 | 2 | 0 | 0 | 4 |
GID 461E | Shelf Life of Foods | 2 | 2 | 0 | 0 | 4 |
GID 462 | Hububat Teknolojisi | 2 | 2 | 0 | 0 | 4 |
GID 463E | Biochem.Chan.During Food Proc. | 2 | 2 | 0 | 0 | 4 |
GID 464E | Enzymes in Food Production | 2 | 2 | 0 | 0 | 4 |
GID 465 | Coğrafi İşaretlerin Korunması | 2 | 2 | 0 | 0 | 4 |
MYZ 301 | Müh. için Yapay Zekaya Giriş | 3 | 3 | 0 | 0 | 6 |