2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Lisans Programları Yedekten Asile Geçen Adaylar ve Kayıt İşlemi

Aşağıda yedekten asile geçen aday öğrencilerin listesi bulunmaktadır. Yedekten asile geçen aday öğrenciler belirtilen programlara kesin kayıt hakkı kazanmışlardır.

Kesin Kayıt İşlemi ve Kayıt İçin Gerekli Belgeler

04 Eylül 2024 tarihinde https://www.sis.itu.edu.tr/onkayitlar/YKSKabul/Kabul web adresinden kesin kayıt işlemi yapılması gerekmektedir. 04 Eylül 2024 Saat 17:00'a kadar kayıt işlemini yapmayan aday öğrenciler kayıt hakkından vazgeçmiş sayılacaklardır.

Kesin Kayıt İşlemi İçin Yukarıdaki Linkten PDF Olarak Yüklenilecek Belgeler

1. Lise Diplomasının aslı veya yeni tarihli mezuniyet belgesi (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz.)
  2. Sağlık Raporu (Sağlık durumunu belgeleyen tam teşekküllü hastaneden alınan ‘Sağlık Kurulu Raporu’ veya "Tek Hekim Raporu (Aile Hekimi)" ) (Engelli öğrencilerin (bedensel engelli, görme engelli, işitme engelli, MR (MentalRetardasyon) ile “Yaygın gelişim bozukluklar” (otizm spektrum bozuklukları (OSB), Asperger Sendromu, RETT sendromu, dezintegratif bozukluklar, sınıflanamayan grupta yer alan yaygın gelişimsel bozukluklar) durumlarını “engelli sağlık kurulu raporu ile” belgelemeleri gerekmektedir.)

NOT : Kesin kayıt sırasında elektronik ortamda yüklenmiş belgelerin aslı ile 4 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf (fotoğraflar son altı ayda çekilmiş ve adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olmalıdır.) 14 -25 Ekim 2024 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim edilecektir. Konuya ilişkin açıklama belge teslim tarihlerinden önce bu sayfadan ilan edilecektir.

İTÜ Kullanıcı Hesabı İşlemleri, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı (BİDB) Bilgilendirme Metni

İTÜ kullanıcı hesabı işlemleri, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı (BİDB) bilgilendirme metni için tıklayınız.

Yedekten Asile Geçen Aday Listesi

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nedeniyle ilgili kişilerin açık isim ve soyadları şifrelenmiş olarak duyurulmaktadır. Lütfen sonuçları aday numarasına göre de kontrol ediniz.

Sıra NoAday NoAdı SoyadıProgramYerleştirme Puanı (YP)Sonuç
1236247  Me**** Ar** Ta****  Müzik Teorisi  342.11163  1. Yedek  / Asile Geçti
2236768  İl** Su****  Müzik Teorisi  301.74385  2. Yedek  / Asile Geçti

Diğer programlarda yedek bulunmamaktadır.

Belge Sonu