2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Lisans İTÜ İçi Yatay Geçiş, ÇAP ve Yandal Başvuru Sonuçları ve Kayıt İşlemi

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı  İTÜ İçi Yatay Geçiş, ÇAP ve Yandal başvuru sonucunda Asil listede yer alan öğrencilerin 11 Eylül 2024 saat 17:00'a kadar aşağıda linki verilen web adresinden kesin kabul işlemlerini yapmaları gerekmektedir. 11 Eylül 2024 saat 17:00'a kadar online kabul işlemlerini yapmayan öğrenciler Asil haklarından vazgeçmiş sayılacaklardır.

Asil listede olup ayrıca Yedek listesinde de olan öğrenciler Asil listede yer alan programın aşağıda belirtilen web adresinden online kabul işlemini yaptıklarında Yedek hakları olmayacaktır.

Yedek listesinde olup Asil durumuna geçen öğrencilerin listesi 12 Eylül 2024 tarihinde ilan edilecek olup, yedekten asile geçen öğrenciler 12 Eylül 2024 tarihinde saat 17:00'a kadar kabul işlemleri online yapılacaktır.

ONLİNE KABUL İŞLEMİ

11 Eylül 2024 saat 17:00'a kadar online kabul işlemini yapan öğrencilerin asil listedeki programa kesin kayıtları yapılacaktır. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına ayrıca belge getirilmesine gerek yoktur. Online kabul işlemi için tıklayınız.

ÖNEMLİ UYARILAR

  • Mevcut durumda herhangi bir ÇAP programına kayıtlı olup Yatay Geçiş, ÇAP veya Yandal hakkı kazanan öğrencilerin kazandığı programı kabul işlemini yapmaları durumunda mevcut ÇAP programından kaydı silinecektir.
  • Mevcut durumda herhangi bir Yandal programına kayıtlı olup ÇAP veya Yandal hakkı kazanan öğrencilerin kazandığı programı kabul işlemini yapmaları durumunda mevcut Yandal programından kaydı silinecektir.

Yatay Geçiş Öğrencilerinin İntibak İşlemleri

İTÜ İçi Yatay Geçiş hakkı kazanan ve online kabul işlemini yapan öğrencilerin hangi derslerinin intibak yapıldığı 23 Eylül 2024 tarihinde ilan edilecektir.

ÖĞRENCİ BAZINDA BAŞVURU SONUCU

Tercihlerinize neden yerleşmediğinizi öğrenmek,öğrenci bazında detaylı başvuru sonucu veya kabul işlemi için tıklayınız.

BAŞVURU SONUÇLARI (ASİL VE YEDEK LİSTELERİ)

TABAN VE TAVAN PUANLAR