2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Yurt İçi Kurumlar Arası Lisans/Önlisans Yatay Geçiş Yedekten Asile Geçen Öğrenciler ve Kayıt İşlemi

Yedekten Asile Geçen Öğrenciler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nedeniyle ilgili kişilerin açık isim ve soyadları şifrelenmiş olarak duyurulmaktadır. Lütfen sonuçları aday numarasına göre de kontrol ediniz.
Yedekten asile geçen öğrenciler için tıklayınız.

Kesin Kayıt Tarihi, Kayıt İşlemi ve Kayıt İçin Gerekli Belgeler

09 Eylül 2024 tarihinde https://www.sis.itu.edu.tr/onkayitlar/YTYKabul/Kabul web adresinden kesin kayıt işlemi yapılması gerekmektedir. 09 Eylül 2024 Saat 17:00'a kadar kabul işlemi yapmayan öğrenciler yatay geçiş hakkından yararlanamayacaklardır.

Kesin Kayıt İşlemi İçin Yukarıdaki Linkten PDF Olarak Yüklenilecek Belgeler

1) Yatay geçiş yapmasında her hangi bir engel olmadığına dair belge

Ödeme Yapacak Olan Öğrenciler

İkinci üniversite/program (açıköğretim, önlisans, yüksek lisans veya doktora) kaydı olan öğrenciler ödeme yapacaklardır. Vakıf Bankası şubelerine öğrenci numarası ile yatırılacaktır. Ödeme yapacak öğrenciler bu sayfada ilan edilecektir.

Önemli uyarı : Lise diploması öğrencinin kayıtlı olduğu üniversitesinden üniversitemiz tarafından resmi olarak talep edilecektir.Üniversitenizden kaydınızı sildirmeyiniz.

İntibak Yapılan Dersler

Kesin kayıt yapacak öğrencilerin hangi derslerinin intibak yapıldığı 23 Eylül 2024 tarihinde ilan edilecektir.