2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Moda Tasarımı İle Tekstil Geliştirme ve Pazarlama Uluslararası Ortak Lisans Programları TC Uyruklu Yedekten Asile Geçen Adaylar ve Kesin Kayıt İşlemi

Kesin Kayıt Tarihi ve Kayıt İçin Gerekli Belgeler

Aşağıda aday numaraları yazılı aday öğrenciler, 02 Eylül 2024 tarihinde https://www.sis.itu.edu.tr/onkayitlar/YKSKabul/Kabul web adresinden kesin kayıt işlemi yapmaları gerekmektedir. 02 Eylül 2024 Saat 17:00'a kadar kayıt işlemini yapmayan aday öğrenciler kayıt hakkından vazgeçmiş sayılacaklardır.

Kesin Kayıt İşlemi İçin Yukarıdaki Linkten PDF Olarak Yüklenilecek Belgeler

1. Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya yeni tarihli mezuniyet belgesi
  2. Öğrenim ücretinin ödendiğine dair dekont (Öğrenim ücreti Listesi için tıklayınız. Öğrenim ücreti Vakıf Bankası şubelerine öğrenci numarası belirterek 02 Eylül 2024 tarihinde ödenilebilecektir. Öğrenci Numarası aşağıya çıkarılmıştır.)

NOT : Kesin kayıt sırasında elektronik ortamda yüklenmiş belgelerin aslı ile 4 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf (fotoğraflar son altı ayda çekilmiş ve adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olmalıdır.)
14 -25 Ekim 2024 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim edilecektir. Konuya ilişkin açıklama belge teslim tarihlerinden önce web sitemizde ilan edilecektir.

İTÜ Kullanıcı Hesabı İşlemleri, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı (BİDB) Bilgilendirme Metni

İTÜ kullanıcı hesabı işlemleri, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı (BİDB) bilgilendirme metni için tıklayınız.

İngilizce Yeterlilik

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Yedekten Asile Geçen Adaylar

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nedeniyle ilgili kişilerin açık isim ve soyadları şifrelenmiş olarak duyurulmaktadır. Lütfen sonuçları aday numarasına göre de kontrol ediniz.

Aday No Öğrenci No Adı Soyadı Program Sonuç
239529140240131Ec* İp********* Moda Tasarımı Uluslararası Ortak Lisans Programı1.Yedek/Asile Geçti

Tekstil Geliştirme ve Pazarlama Uluslararası Ortak Lisans Programında yedek bulunmamaktadır.

Belge Sonu