Ders Kodu |
Ders Adı |
Kredi |
GID 224 |
Gıda Toksik.,Kontamin.&Katk. |
3 |
GID 312E |
Food Microbiology II |
3 |
GID 322 |
Gıda Müh.Temel İşlemler II |
3 |
GID 314 |
Duyusal Analiz |
3 |
GID 316 |
Gıda Ambalajlama |
3 |
GID 318 |
Gıda Blşnlerinin Fnksyl Özell. |
3 |
GID 413 |
Biyoteknoloji |
3 |
GID 415 |
Soğukta Saklama Teknolojisi |
3 |
GID 416E |
Shelf Life of Foods |
3 |
GID 418E |
Biochem.Chan.During Food Proc. |
3 |
GID 419E |
Enzymes in Food Production |
3 |
GID 433 |
Gıda Kalite Kontrol Lab. |
2 |